Lördag 30/3-19

Det var en av de bästa lördagarna på länge. Dagen började med att vi vaknade på vårt hotellrum, åt en riktigt bra frukostbuffé och åkte sedan på ett dop. Min fru åkte sedan på ett kalas så jag blev själv. Hur skönt som helst eftersom jag då kunde åka och träna i lugn och ro.

Väl där upptäckte jag att jag är själv och kan välja och vraka. 🙂 började med benböj och tack vare att jag kunde ta det lungt så tog jag PB på 90kg. Fortsatte med bänk och lyckades även där göra PB med 80kg. Hurra för mig. Kommer sedan in på marklyft och tänker att jag höjer så att jag kan göra PB redan i första set. Det slutade med att jag gjorde nya person bästa i varje set. Gick från 90kg i första set till hela 100kg i tredje och sista.

Efteråt firade jag ned en riktigt god sallad.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *