Uppdatering

Härligt med en uppdatering av ”allt” tränar ordentligt sedan en många tillbaka, har ny hemsida och ska försöka blogga en del, något som jag aldrig gjort förut. Det hela ska bli mycket spännande. Allt detta för att må bättre och bli bättre då det har hänt en hel del under våren som gjort att jag mentalt inte mår sådär jättebra. Med detta verktyg hoppas jag att trenden ska vända.

Jag försöker ha nya matvanor ett ordentligt träningsschema och generellt en bra struktur i mitt lig. Nu är det bara ett jobb som är tillsvidare kvar. jag har ett arbete på en skola fram till sommaren sedan får vi se jag söker i alla fall med ljus och lyckta efter ett arbete som jag kan ha under lång tid framöver so jag så småningom kan fortsätta studera till det jag vill.

Men först ska jag koncentrera mig på att må bättre och då är träningen väldigt bra att ha. Jag försöker se till att träna tre gånger i veckan just nu och hoppas på att så småningom utöka den tiden med ytterligare en eller två dagar i veckan (bara familjen går med på det).


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *