Förhoppningar

Med tanke på senaste tidens händelser så är jag idag stolt över att jag lyckades söka nästan 50 stycken arbeten igår. Nu har jag ju jobb fram till sommaren men vem vet vad som händer efter sommaren.

Idag ska jag se till att trän igen var ett par dagar sedan sist. Hoppas på nya PBs. Ska också testa Star nutritions Whay-80 pulver för första gången och hoppas på bra resultat för träningen därifrån.

Utöver detta så tror jag att jag känner en förändring i kroppen på de små förändringar jag gjort i kosten senaste veckorna. Jag har bland annat tagit bort visst gluten samt börjat öka det vegetariska innehållet. Detta i samband med att jag och min fru också har börjat planera våra inköp. Det kanske blir lite billigare i löängden vem vet, men framför allt så veet vi ju vad vi ska äta om dagarna nu och det är mycket bättre och vet vi inte så finns det nu en lista på kylskåpet.

Att komma ihåg är att jag dessutom försöker dra ned på socker d.v.s. godis och choklad vilket är svårt då det både serveras sådant på jobbet och att min fru tar fram sådant hemma om kvällarna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *