Out of the darkness

Idag på morgonen lade jag upp en text på Instagram vilken jag tror ger gensvar. Men lade bara upp den för att göra mig själv medveten om hur saker och ting egentligen ligger till. Texten kan ni se här nedan.

Some food in the picture but it’s not about that this text will tell you. Have you noticed that I have a blog? Well, I have and I try to write there as much as possible. I am writing in Swedish and doing so too because I am feeling better mentally when I do writing at all. I have been deep down in darkness for some time and this was what gave me the Strength to start climbing up. So follow me on this website www.rasmusakergren.se #wellness#darkness#trainingforlife#styrka#mentalillness#mentalbreakdown

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *