Bra dag

Idag var det en bra dag slutade tidigt och åkte tillsammans med familjen till leka för att kolla på ny bilbarnstol (vi hittade tre stycken som vi inte köpte). Under tiden så fick jag ett samtal om att få komma på intervju på ett säljföretag som ska utöka sin verksamhet här i Östersund. Vi får hoppas att det går bra och jag blir erbjuden tjänsten. Redan i morse fick jag dessutom ett annat erbjudande om intervju på ett webbföretag i stan ev. kan det bli aktuellt med jobb och utbildning där. Att ha två sådana erbjudanden som kan innebära tillsvidareanställning är suveränt.

Träning ikväll och jag hoppas på nya PBn men kanske tar det lite lugnt idag då jag har en lätt släng av förkylning. Har i alla fall som plan att jag ska fortsätta lägga på grejer i programmet så att jag kan köra mer laget och ländrygg utöver de tre stora.

Det blev inget test av proteindryck sist jag tränade, det får bli idag istället och idag har jag dessutom en shaker som jag köpte igår på XXL. Tror i alla fall att det kan vara en bra lösning på flera saker jag kan tycka är ett problem. Dels vikten då jag äter för mycket för få gånger per dag. Dels drycken då jag dricker för lite under och efter träning. Till sist andelen protein under dagen i stort jag tror nämligen att jag får i mig för lite av den varan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *