Gräsänkling

Är gräsänkling den här veckan och försöker träna så mycket jag kan både för att må bättre men också för att jag tycker om det. Tyvärr var det lite dålig energi i lunchen igår så jag orkade inte med så mycket som jag borde ha gjort i träningen.

Men annat blir det idag då jag ska göra det jag inte orkade igår. Idag ska jag också göra en hel del annat till exempel så ska jag kolla på nya skor och hoppas på att det finns färgglada sådana i min storlek. Ska eventuellt kolla på bio också.

Har Arbetsintervju idag och imorgon och hoppas på att något av dessa arbeten ska både falla mig i smaken och att de tycker att jag kan anställas för då blir det andra bullar å yrkets vägnar för inget av dessa arbeten är ett läraryrke.


Visade för övrigt mina elever hur man målar en bild med hjälp av oljepastellkritor igår. den blev riktigt bra tycker jag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *