Härlig vecka

Mycket härlig vecka då jag ju är gräsänkling med dotra hos svärföräldrarna och frugan i Stockholm. Det känns som att jag har hunnit med jättemycket fast jag egentligen inte gjort så mycket. I tisdag lämnade jag Ingrid i Dillne och åkte sedan till gymmet där jag körde ett bra pass förut att jag inte orkade lyfta allt som det var tänkt att jag skulle göra. Igår åkte jag från jobbet in till stan och köpte ett par nya skor, ett par sneakers. Sådana har jag aldrig haft förut men är supernöjd hittills. Var på intervju som jag tyckte gick jättebra (tack för det :-D). Bestämde mig sedan för att åka och träna igen vilket gjorde så att jag kände mig väldigt tillfreds med mig själv och utpumpad. Idag tänker jag att jag ska träna igen efter nästa intervju som jag ska på. Denna intervju hoppas jag jättemycket på då det är ett lokalt företag som håller på med saker jag vill arbeta med i framtiden. Risken finns att jag kan arbeta där och utbilda mig samtidigt, vi får se. 😉

Hämtar dotra på lördag och ska väl även fira min svärmor då hon fyller år. Det kommer bli ett bra veckoslut också och jag hoppas verkligen att jag går ifrån den här veckan med ett lätt hjärta och stora förhoppningar om framtiden. Ska föresten ha en riktigt fin och skön kväll imorgon Då jag hoppas på att orka kolla på bio. I annat fåll åker jag väl och tränar eller något. 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *