Det går bra nu

Okey… Efter denna vecka har jag en bra känsla i kroppen. Jag har tränat mycket, fått sova ordentligt och inte minst fått saker gjorda som jag funderat på länge.

För det första så var jag ju på två intervjuer var av den ena resulterade i att jag börjar på ett nytt arbete de 24:e Juni som kommer innebära nya utmaningar och nya erfarenheter.

För det andra så hade jag äntligen tid att fråga om träningskamrat via sociala medier vilket i sin tur resulterade i att jag förmodligen kommer byta gym för att få en större gemenskap. Jag var dit och hälsade på i torsdags och kände verkligen att det kan vara något för mig då känslan där var så som jag minns att många av lägreqrna i Åre var på den tiden då jag tränade karate.

och för det tredje så upptäckte jag idag att jag minskat mitt midjemått med hela 13 cm på ca en och en halv månad. Hoppas på att midjan ska bli ännu mindre och att jag ska bli mer deffad men är oerhört nöjd just nu.

Ska ta och plocka undan här hemma efter veckan och åka och hämta doftar om en stund så ska vi ha en mysig kväll och en härlig morgondag innan Linda (frun) kommer hem.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *