Påsken i sin helhet

Är åter på jobbet efter en välbehövlig påskhelg då vi både åkt skidor och haft påskfest samt hälsat på föräldrarna. Det har varit en givande helg med många saker som varit bra. Har funderats vidare på om jag ska byta gym eller fortsätta på Friskis. Det är minst sagt en svår fråga eftersom det både handlar om en oro för om jag kommer kunna träffa folk och prata med dem och kanske till och med kalla dem för vänner framöver. Det är också en oro över om jag kommer orka träna i grupp igen. Utöver det också en kostnadsfråga då Friskis ju är billigare än det nya gymmet. Jag hoppas att allt kommer klaffa och att jag kommer känna mig trygg med allt på det nya stället.

Träningsmässigt i övrigt då? Jo jag tränar på har försökt att hålla en regelbunden träning under påskveckan också men det gick inte på grund av naturliga orsaker. Jag slår fortfarande PBn i olika moment men känner att jag i vissa ffall måste sänka vikterna för att orka hela setet. Jag ligger just nu på 120kg i knäböj (tränar på 100kg), 85kg i bänkpress (träna på 80kg), 115kg i marklyf (tränar på samma vikt), 50kg i press över huvudeet ( tränar på 50 kg men ska höja en del under veckan kanske hamnar på 60-65kg) och till sist så ligger jag på 50kg i frivändning (tränar på samma vikt.)

Börjar bli ordentligt nervös inför byte av karriär i mitten av juni. Vill kunna läsa på om vad jag ska göra och hur jag ska göra det. men än så länge kan jag inte göra något då jag inte har några papper att läsa så tar tacksamt emot tips och trix på hur jag ska göra när jag svarar i telefon som supporter. Men jag tror ändå att det kommer bli bra i slutändan då jag just nu är rätt trött inom skolans värld. Vi får helt enkelt se har ju faktiskt 6 månaders provanställning vilken jag hoppas ska leda till fortsatt anställning även efter det på det nya ställete jag ska till. Ska ju dessutom se till att cykla dit och hem.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *