Träningen – so far

Nu har jag tränat exakt två månader på programmet ”Starting Strength” och ska idag ha konsultation om hur jag ska lägga upp min träning framöver. Detta kommer ske på Östersunds Crossfitgym där jag i fortsättningen kommer träna för det var superkula att testa på och jag har redan börjat lära känna en del andra lite grann, det lär väl bli mer sådant framöver.

Att träna på friskis har varit bra och kul men inte gett mig allt jag vill ha ut av en träning. Det har varit en del stress då jag känt viss skuld över att jag är där och inte hemma. Det har också varit så att jag har varit tvungen att pusha mig själv till de vikter jag kört och bara det har tagit väldigt mycket på mig. Nu ska det bli andra bullar och jag hoppas på en större utveckling av mitt bästa jag inom den närmaste tiden.

Jag har ju bara kört två pass än så länge på CFÖ men känner att jag inom en snar framtid (kanske till hösten) är redo för tävling. Det känns toppen då jag aldrig förr känt att jag skulle klara av en tävling av något slag. Jag har haft massor av undanflykter bl.a. så har jag hävdat att jag är för otränad eller att jag inte är intresserad just nu eller att… eller… eller… eller… Den största och mest påtalade lögnen emot mig själv har nog ändå varit att jag inte är en tävlingsmänniska, vilket jag ju egentligen är då jag gillar att tävla framför allt mot mig själv.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *