När jag nu har börjat träna Crossfit så har jag stött på ett träningsprogram som jag vill dela med mig av. Så här kommer det kompletta träningsprogrammet till crossfit som de närmaste fyra månaderna kommer att göra dig betydligt starkare.

I detta crossfitprogram för nybörjare får du en rad enkla men mycket effektiva crossfitövningar.

Varje träningspass kännetecknas av att det går snabbt att genomföra. I gengäld ska det genomföras med hög intensitet. Alla övningar är lätta att lära sig, det behövs inga prylar och du kan träna när och var du vill – ute eller inne. Du följer varje träningspass i en månad och efter fyra månader har du inte bara blivit stark som en björn; du har även förbättrat egenskaper som uthållighet, flexibilitet, balans och precision.

Mannen bakom programmet är en av världens bästa crossfitutövare, Frederik Aegidius. Han har utövat crossfit på tävlingsnivå sedan 2010. År 2012 blev han europamästare och under VM i fjol kom han på 15:e plats. Frederik Aegidius är utbildad instruktör och under de senaste fyra åren har han undervisat i crossfit.

Crossfit program för erfarna. Crossfit innebär intensiv, stenhård och supereffektiv träning. Kom i toppform med vår crossfitskola för erfarna. Där gäller det att hålla tempot uppe hela tiden.

Crossfit-skolan: del 1. Kom i form med årets träningstrend.

Crossfit-skolan: del 2. Kom i form genom att träna crossfit hemma i vardagsrummet. Serien är utvecklad av en av världens bästa crossfitutövare speciellt för Aktiv Träning.

Crossfit-skolan: del 3. Kom i form genom att träna crossfit hemma i vardagsrummet. Serien är utvecklad av en av världens bästa crossfitutövare speciellt för Aktiv Träning.

Crossfit-skolan: del 4. Maxa din form med det hittills hårdaste crossfit-passet (workout of the month).

Saxat från aktiv tränings hemsida.