Jag anser mig vara en föreningsmänniska i skäl och hjärta eftersom jag älskar att vara med i de grupperingar som bildas inom föreningslivet. Jag älskar dessutom träning och framför allt är det Crossfit som gäller för mig idag, både att själv träna och att kolla på. Jag började tidigt att träna karate och har hållit på med flera olika kampsporter i närmare 20 år innan jag nu då har gått över till mer styrkesporter som just Crossfit och Styrkelyft. Det är alltid spännande att möta nya utmaningar i träningen, både i olika lyft och i kondition.

Ett av mina intressen är att sy kläder och vistas i historiska sammanhang så som Medeltidsveckan på Gotland och generalmönstringarna i Skillingaryd. Mitt slutgiltiga mål… än så länge är att ha minst en uppsättning kläder för varje epok under de senaste tusen åren.

Historien och träningen är det som utgör mitt liv förutom familj och vänner och dessa kan jag kombinera med lätthet då även min fru är intresserad av historia på samma sätt som jag.

Min familj består av min fru Linda och min dotter Ingrid och vi hoppas väl på att någon gång bli fler men just nu är det vi tre. Vi bor i en fin lägenhet på Frösön i Storsjön strax sydväst om Östersund i vilken vi trivs bra men kanske skulle vilja ha lite större för att kunna utveckla vår familj och vårt intresse för historia.